Teknik Gezi ve Ders Uygulamaları için yapılacak araç taleplerinde Daire Başkanlığımıza verilmesi zorunlu olan evraklar aşağıda listelenmiştir. Araç taleplerinde bu listenin eksiksiz şekilde iletilmesine hassasiyet gösterilmesi gerekmektedir.

1. Araç Talep Yazısı (Örnektir)

2. Taşıt Talep Formu

3. Taşıt Seyahat Formu

4. Katılımcı Bilgilerini İçeren Islak İmzalı Liste

*Katılımcı Listesi düzenlenebilir excel formatında mehmetbuyuktas@isparta.edu.tr adresine ayrıca mail atılacaktır. (İmzasız)

5. Fakülte-Yüksekokul Yönetim Kurul Kararı

6. Etkinliğe Çıkış ve Etkinlikten Dönüş Noktalarında Çekilmiş Araç Kilometre Fotoğrafları

7. Teknik Gezi ve Ders Uygulamalarında Her Araç İçin Sorumlu Bir Öğretim Elemanı olmalıdır.

8. Öğrencilerin araç içi ve dışında belirlenen kurallara riayet etmesi sağlanmalıdır.

9. Gezi başlangıç ve bitişine kadar geçen sürede öğrencinin her türlü tutum ve davranışından görevli öğretim elemanı sorumlu olup; aksi davranış gösteren öğrenciler hakkında “Yükseköğretim Kurumları Disiplin Yönetmeliği’ne” göre işlem yapılacaktır.