Sosyal/Kültürel/Sportif Geziler için yapılacak araç taleplerinde Daire Başkanlığımıza verilmesi zorunlu olan evraklar aşağıda listelenmiştir. Araç taleplerinde bu listenin eksiksiz şekilde iletilmesine hassasiyet gösterilmesi gerekmektedir.

1. Araç Talep Yazısı (Örnektir)

2. Taşıt Talep Formu

3. Taşıt Seyahat Formu

4. Katılımcı Bilgilerini İçeren Islak İmzalı Liste

*Katılımcı Listesi düzenlenebilir excel formatında mehmetbuyuktas@isparta.edu.tr adresine ayrıca mail atılacaktır. (İmzasız)

5. Topluluk Etkinlik Sonuç Raporu

*Topluluk Etkinlik Sonuç Raporu ve Kilometre fotoğraflarının etkinlik bitiminden sonraki 7 (Yedi) gün içerisinde ÜST YAZI İLE Başkanlığımıza iletilmesi gerekmektedir.

6. Etkinliğe Çıkış ve Etkinlikten Dönüş Noktalarında Çekilmiş Araç Kilometre Fotoğrafları

7. Sosyal/Kültürel/Sportif Geziler için Her Araç için Sorumlu Bir Öğretim Elemanı sorumludur.

8. Gezi başlangıç ve bitişine kadar geçen sürede öğrencinin her türlü tutum ve davranışından görevli öğretim elemanı sorumlu olup; aksi davranış gösteren öğrenciler hakkında “Yükseköğretim Kurumları Disiplin Yönetmeliği’ne” göre işlem yapılacaktır.

9. Öğrencilerin araç içi ve dışında belirlenen kurallara riayet etmesi sağlanmalıdır.