Yayın Tarihi: 13.11.2023 11:38

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde düzenlenen törenle anıldı.

Rektörlük binası ön bahçesinde gerçekleştirilen Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Törenine; ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, Dekanlar, Yüksekokul Müdürleri ile çok sayıda akademik ve idari personel katılım gösterdi.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal’ın Atatürk Anıtı önüne Üniversite çelengini bırakmasıyla başlayan anma töreni, sirenlerle birlikte 2 dakikalık saygı duruşu, ardından İstiklal Marşımızın okunması ve bayrağımızın göndere çekilip yarıya indirilmesi ile sona erdi.